Bedrijfsfestival

Bedrijfsfestival

Een onvergetelijk bedrijfsfestival organiseren

Een MANS Events-bedrijfsfestival is gegarandeerd een originele en spetterende beleving. Zet uw personeel in het zonnetje, vier een jubileum op een onvergetelijke wijze en laat een verpletterende indruk achter met dit geweldige evenement. Festivals staan bekend om de ongedwongen sfeer en de complete beleving. Het is een spectaculaire ervaring voor lekkerbekken, muziekgekken, waaghalzen, feestvarkens en levensgenieters.

Hoe ziet uw bedrijfsfestival eruit?

Hoe het festival eruit gaat zien? Dat is aan u, niets is ons te gek. MANS Events realiseert bedrijfsfestivals op elke plek, zowel overdekt als in de open lucht. Wij toveren elke locatie om tot een prachtig festivalterrein dat voldoet aan al uw wensen. Natuurlijk voeren we de huisstijl van uw bedrijf hierin volledig door en zorgen we voor de juiste sfeer. De concrete invulling van het festival en inrichting van het terrein wordt in overleg met bepaald. MANS Events verzorgt het hele programma, boekt de beste artiesten en zorgt voor het juiste entertainment. Ook zaken als techniek, op- en afbouw, horeca en communicatie nemen wij voor onze rekening.

Waarom MANS Events?

We hebben ruime ervaring met het organiseren van op maat gemaakte bedrijfsfestivals. Zo beleefde Cogas met haar personeel een tintelende wereldreis en organiseerden we voor 5000 mensen van Hoogvliet Supermarkten hun eigen variant op de Zwarte Cross.

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden, of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl