Bedrijfsjubileum

Bedrijfsjubileum

Een jubileumfeest organiseren

Een jubileum is dé uitgelezen kans om uw bedrijf, medewerkers en relaties eens flink in het zonnetje te zetten. Het jubileum is een flinke mijlpaal in het bestaan van het bedrijf en kan op vele manieren gevierd worden. U kunt terugkijken op bijzondere momenten en vooruitblikken naar de toekomst. En of u nu 50 of 5000 werknemers hebt: we bruisen van de ideeën om de festiviteiten op een bijzondere manier vorm te geven.

Een onvergetelijk jubileumfeest

Een jubileumfeest is meer dan alleen een DJ, een dansvloer en een drankje. De beste muziek, een prachtige aankleding en bovenal een unieke beleving zijn stuk voor stuk onmisbare ingrediënten. Samen maken we van uw bedrijfsjubileum een onvergetelijk feest. We toveren we uw bedrijfspand, feesttent of externe zaal om tot een walhalla van vertier.

Een unieke jubileumreis

Neem uw team mee op een geweldige jubileumreis en ontdek een stad naar keuze op een heel andere manier. Samen met uw collega’s kunt u genieten van de locale cultuur, gastronomie en van een op maat gemaakt programma met activiteiten. Uiteraard wordt de reis geheel verzorgd door ons professionele en enthousiaste team.

Een bedrijfsjubileum op maat

Wilt u uw bedrijf tijdens het jubileum eens op een andere manier onder de aandacht brengen bij klanten en relaties? Dat kan! Door middel van speciale acties, verandering in de huisstijl en speciale klantdagen bijvoorbeeld. Ons creatieve team denkt graag met u mee en komt met opties waar u zelf nog niet aan had gedacht! Vervolgens vertalen wij uw wensen naar een fantastisch concept op maat. U kunt de organisatie geheel aan ons overlaten. We leiden alles in goede banen zodat u met uw gasten zorgeloos kunt genieten van een geweldig evenement.

Beleef het met MANS Events

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl