EuroSort 20-jarig jubileum

EuroSort 20-jarig jubileum

De Uitdaging

EuroSort, gevestigd in ‘s-Graveland, is gespecialiseerd in automatische sorteersystemen. Het twintigjarig bestaan van dit bedrijf moest natuurlijk gevierd worden! EuroSort had zelf al een aantal ideeën voor het programma en schakelde MANS Events in voor de regie van het evenement.

Onze Aanpak

Samen met EuroSort hebben we een compleet dag- en avondprogramma samengesteld. Het was belangrijk dat er voor iedereen genoeg te beleven was, daarom hebben we voor een aantal verschillende activiteiten gekozen. Gasten konden deelnemen aan o.a. een Drone Workshop, een Zeepkistenrace, een Haka Workshop en een heerlijke Wijnproeverij. ’s Avonds konden de bezoekers hun geluk beproeven tijdens de Casino-avond. We waren van ontvangst tot afsluiting betrokken om de dag in goede banen te leiden. Het evenement vond plaats op een zeer sfeervolle locatie: Bomencentrum Nederland in Baarn.

Het Resultaat

De 250 bezoekers hebben zich goed vermaakt tijdens de feestelijke jubileumdag. Om de dag passend af te sluiten werden zij getrakteerd op een spetterende vuurwerkshow.

  • Opdrachtgever EuroSort
  • Gelegenheid 20-jarig Jubileum
  • Type beleving Jubileumdag
  • Deelnemers 250
  • Locatie Bomencentrum Nederland Baarn

Video

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl