Corona proof events

Corona proof events

Online en hybride events waar de energie vanaf spat

Een online video-meeting met haperende beelden en “je staat nog op mute”? Daar wordt niemand enthousiast van. Gelukkig is er veel meer mogelijk! Wij gaan dan ook voor de ultieme online experience: spectaculaire online en hybride events die niet onderdoen voor live evenementen. Events vol actie, waarmee u uw boodschap en merk op een unieke manier onder de aandacht en brengt. En waarbij de deelnemers van begin tot eind geboeid blijven. 

Krachtige online events

Met een energieke host en een afwisselend programma worden de deelnemers op verschillende (internationale) locaties bij het evenement betrokken. Zonder technische haperingen, want uw persoonlijke regisseur zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. We werken samen met u aan een ijzersterk concept en bereiden alles tot in de puntjes voor. Van een originele persoonlijke uitnodiging tot sfeervolle online ontvangstruimte en decors met uw eigen branding. Onze vakmensen maken we gebruik van de nieuwste digitale tools en high-end technische apparatuur. Daardoor zal iedereen aan de buis gekluisterd zitten.

Dynamische hybride events

Een hybride evenement verbindt live en online met elkaar. Een deel van de deelnemers is op locatie aanwezig en een deel volgt het evenement via een interactieve live-stream. Het evenement wordt strak geregisseerd met o.a. een showcaller en een draaiboek dat tot op de seconde wordt uitgeschreven. Wilt u alle deelnemers tijdens het evenement een verrassing laten bezorgen, een prijsuitreiking met confetti-kanon of cameracrews op verschillende locaties? Het kan allemaal. Zie het als uw eigen TV-show op maat. Zo wordt een online event een fantastische beleving!

  • Op uw eigen locatie of extern
  • Interactief, inspirerend en dynamisch
  • Energieke host
  • Op maat gemaakte video’s en animaties
  • Plenaire sessies en breakout rooms
  • De beste technische apparatuur en tools
  • Uw eigen branding 

Benieuwd naar de mogelijkheden van online events voor uw bedrijf? Neem contact met ons op!

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl