Bedrijfsopening organiseren

Bedrijfsopening organiseren

Een bedrijfsopening organiseren

De opening van een nieuw pand is een belangrijke mijlpaal in het bestaan van uw bedrijf. U kunt het maar één keer doen en met een bijzondere bedrijfsopening zet u uw bedrijf direct goed op de kaart!
Geen bedrijf is hetzelfde en daarom is geen enkele bedrijfsopening gelijk. Een concept op maat biedt u de mogelijkheid om juist dat wat uw bedrijf bijzonder maakt te benadrukken. Door onze kennis van marketing en evenementen te combineren creëren we een feestelijk programma voor een opening waar nog lang over nagepraat wordt.

Volledig verzorgde bedrijfsopening

Wilt u een feestelijke opening laten verzorgen? MANS Events is u hierbij graag van dienst. Bij een feestelijke opening wilt u dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Dat betekent dat overal aan gedacht moet worden, tot in de kleinste details. Alleen zo kunt u de verwachtingen van uw gasten overtreffen. Wij helpen u om van uw bedrijfsopening een unieke beleving te maken door dit traject van A tot Z te ondersteunen en volledig te faciliteren.

Wij helpen u graag bij:

  • Het uitnodigingstraject
  • De aankleding
  • Food & Beverages
  • Muziek, artiesten en entertainment;
  • Audio/visuele middelen en sprekers.

We verzorgen de feestelijke opening helemaal in eigen beheer. Zo weet u waar u aan toe bent en heeft u tijdens het gehele traject één aanspreekpunt.

Enthousiast?

Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl