Onze partners

Onze partners

Onze partners

Bij een toffe experience horen natuurlijk uitzonderlijk goede catering, verrassende activiteiten en kleurrijke decors. Daarom werken we voor iedere experience samen met verschillende leveranciers die in hun vakgebied de beste kwaliteit leveren. Onder de MANS vlag zijn ook een aantal eigen labels actief. Zo levert Evenementenverhuur Nederland de complete inrichting en aankleding van evenementen, verzorgt Phoodies feestelijke hapjes, snacks en maaltijden en biedt Workshoppen.nl een uitgebreid aanbod aan activiteiten. Indien u voor uw evenement gebruik maakt van onze eigen labels levert dat u uiteraard een aantrekkelijk prijsvoordeel op.

De partners waar wij momenteel mee samen werken zijn Evenementenverhuur Nederland, Phoodies Food Event Experience en Workshoppen.nl

Om succesvol te kunnen zijn en te blijven, hechten wij veel waarde aan onze samenwerkingsverbanden. Zowel met onze klanten als met onze vaste leveranciers Op deze manier kunnen wij de klant optimaal bedienen en creëren wij een win-winsituatie. Aangezien we door heel Nederland werken én in het buitenland, staan wij altijd open voor nieuwe partnerships.

 

 


Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl