Phoodies Food Event Experience

Phoodies Food Event Experience

Wij staan altijd open voor een nieuwe samenwerking. MANS Events heeft een groot netwerk in de evenementenbranche wat erg waardevol kan zijn vooruw onderneming. Schroom niet en vraag gerust naar de mogelijkheden.

Phoodies  is op het gebied van catering onze vaste leverancier waar wij graag mee samenwerken. Het is belangrijk dat een cateraar zich flexibel kan opstellen en dat het eten, maar ook de uitstraling van het hele plaatje past bij een evenement.


Phoodies Food Event Experience

Naast verschillende culinaire kookworkshops verzorgen wij ook belevings catering in alle soorten en maten. Zo kunnen wij een full service event catering aanbieden waarbij de organisatie van uw event, hapjes, drankjes, personeel en koks verzorgd kunnen worden.

Zakelijke catering

Phoodies verzorgt de catering in alle soorten en maten. Wij bieden een ruim assortiment aan mogelijkheden om zo voor elk evenement een uniek en passend concept te realiseren binnen uw budget. Uiteraard staan wij voor kwaliteit, maar indien u het leuk vinden om eerst de gerechten die op uw evenement geserveerd gaan worden te proeven dan is dit uiteraard mogelijk. Wij nodigen jullie graag bij, ons op locatie, uit om de verschillende gerechten te komen proeven die geschikt zijn voor jullie zakelijke evenement! Zo weet u precies wat wij jullie gasten kunnen bieden.

Particuliere catering

Phoodies verzorgt de catering in alle soorten en maten. Voor elk evenement hebben wij een stapel aan mogelijkheden klaar liggen. Of het nou is voor een bruiloft of voor een uitvaart, niks is te gek! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw particuliere evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we de opties kunnen bespreken om zo tot een passend aanbod te komen!

Kookworkshops

Schuilt er een chef in u? U komt er achter tijdens de kookworkshops van Phoodies. Ons enthousiaste team van chefs nodigt jullie uit voor een ‘kijkje in onze keuken’. Deze middag of avond draait het om lekker eten, bijkletsen onder het genot van een drankje en het leren bereiden van de lekkerste gerechten. Onder begeleiding van onze koks gaan jullie met duidelijke recepten aan de slag. En tot slot: samen aan tafel om te genieten van elkaars kookkunsten!

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl