Onze Travel Experience

Onze Travel Experience

Een onvergetelijke reis met personeel, klanten en/of stakeholders? Kies voor de MANS Travel Experience!

Bij de organisatie van een incentive of personeelsreis komt meer kijken dan alleen een goede planning. U hebt te maken met een groep deelnemers met verschillende wensen en interesses en bij een reis naar het buitenland ook met andere culturen. Daarnaast wilt u een programma dat past bij uw bedrijf en ruimte biedt voor teambuilding, vermaak en ontspanning. Hoe zorgt u ervoor dat uw reis voor iedereen een succes wordt?

Een reisprogramma dat perfect aansluit bij uw bedrijf

MANS Events heeft jarenlange ervaring in het organiseren van incentives, personeelsuitjes- en reizen. Verwacht bij ons geen standaard busreis, want we zoeken altijd naar een nét iets andere beleving. We maken van uw reis een fantastische trip en halen er qua planning, maar ook wat bestemming betreft, alles uit wat erin zit. Welke verrassende activiteiten zijn typerend voor de reisbestemming en/of sluiten perfect aan bij uw visie en bedrijfsfilosofie? Juist die activiteiten maken uw reis onvergetelijk.

Maatwerk personeelsreizen en incentive reizen

 U heeft bij ons de keuze uit de volgende reizen

U kunt in beide gevallen rekenen op een prachtige reis, een maatwerk reisprogramma, volledige ondersteuning en begeleiding. Bent u een reis aan het plannen en benieuwd naar de mogelijkheden? U vindt hieronder alvast een aantal voorbeelden. Neem contact met ons op voor uw eigen droomreis!

 

 

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl