Incentive reizen

Incentive reizen

Grensverleggende incentive reizen

Het doel van een incentive reis is uw medewerkers en klanten te inspireren en motiveren. In een avontuurlijke omgeving is er ruimte voor ontwikkeling, samenwerking en het ontdekken van nieuwe talenten. De incentive reis is dan ook een perfecte gelegenheid voor teambuilding. Daarbij is het van belang dat het programma naadloos aansluit bij de behoefte van het team. Daarom wordt de incentive reis voor uw bedrijf op maat gemaakt.

Creatief programma

In overleg kiezen we niet alleen een onverwachte bestemming, we stellen ook een aantrekkelijk programma samen, dat past bij de strategie en de doelstelling van uw bedrijf. Met uitdagende en grensverleggende activiteiten dagen we uw medewerkers uit creatief te denken en samen te werken. Wat dacht u bijvoorbeeld van overnachten in Berbertenten in Marokko en quadrijden in de woestijn? Of kennismaken met de traditionele keuken en de ruige natuur van IJsland? Wij verzorgen de gehele reis, van vervoer en activiteiten tot maaltijden en overnachtingen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de organisatie terwijl u samen met uw team op avontuur gaat. 

Wist u dat?

Gemotiveerde werknemers die zich meer verbonden voelen, zorgen voor meer rendement en melden zich minder vaak ziek.

Memorabele reis

Met onvergetelijke herinneringen en frisse ideeën keren jullie na de reis huiswaarts. Hier wordt nog lang over nagepraat! Benieuwd naar wat een incentive reis voor uw bedrijf kan betekenen? Bekijk hieronder alvast een aantal voorbeelden ter inspiratie en neem contact met ons op voor meer informatie!

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl