Personeelsreizen

Personeelsreizen

Personeelsreizen

Bij het organiseren van een personeelsreis komt nogal wat kijken: vooronderzoek doen, hotels reserveren, tickets boeken, vervoer regelen, een programma samenstellen en goede restaurants selecteren. Dat kost niet alleen veel tijd, het betekent ook een boel administratie en geregel tijdens de reis zelf. Zou het niet fijn zijn alles aan de experts overlaten? Zo kunt u ontspannen op reis met uw collega’s, erop vertrouwend dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Een reisprogramma op maat

We geloven niet in standaard reisschema’s die voor iedereen hetzelfde zijn. Daarom zoeken we op de bestemming van uw keuze naar originele en uitdagende activiteiten die aansluiten bij uw bedrijf en reisgezelschap. Ook de hotels en restaurants worden zorgvuldig geselecteerd. We adviseren u over alle mogelijkheden en helpen u bij het samenstellen van een onvergetelijke reis. Ook fijn: u ontvangt één overzichtelijke slotfactuur, waarin alle facetten van de reis zijn inbegrepen. Dus geen gedoe met bonnetjes.

Professionele begeleiding

Wat kunt u van MANS Events verwachten?

  • Professionele reisbegeleiding
  • Comfortabel vervoer
  • Uitdagende activiteiten
  • Heerlijk ontbijt, lunch, diner
  • Uitstekende hotels

Met onze jarenlange ervaring verzorgen we een unieke personeelsreis waarvan alle deelnemers zullen genieten en met veel plezier op kunnen terugkijken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Enthousiast?

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal bijzondere personeelsreizen. Beleef met uw collega’s een personeelsreis om nooit te vergeten!

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl