Personeelsreis De Jong & Laan

Personeelsreis De Jong & Laan

Een weekendje weg naar een gezellige stad

Accountantskantoor De Jong & Laan wilde een weekendje weg met het personeel en zich op organisatorisch gebied nergens druk om maken zodat iedereen kon genieten. MANS Events zorgde ervoor dat er niks aan het toeval zou worden overgelaten. Met eigen vervoer kwamen de 30 medewerkers aan in Keulen, het inchecken was op voorhand al door MANS geregeld en ze konden direct naar hun hotelkamer om zich op te frissen.

Iedereen was hongerig van de reis maar gelukkig stond er een heerlijke lunch klaar in een authentiek Brauhaus, in een typisch Duitse setting. Na de lunch werd er Urban Street Golf gespeeld op een uitdagende baan die in en rond het centrum van Keulen liep. De rest van de middag was vrij van activiteiten en hier werd dan ook dankbaar gebruik op het terras. De avond viel en de groep kreeg, in een zeer goed verborgen Italiaans restaurant, een heerlijke maaltijd en de nodige wijntjes geserveerd.

De volgende dag kon de groep zelf beslissen of ze mee wilden doen met het door ons samengestelde programma. Nagenoeg de hele groep meldde zich bij De Dom van Keulen, waar hen een pittige beklimming van 500 treden te wachten stond. Het prachtige uitzicht was de beklimming echter meer dan waard. Na deze torenhoge afsluiting zat de reis er alweer op en ging iedereen met een goed gevoel naar huis.

  • Opdrachtgever De Jong & Laan
  • Gelegenheid Personeelsreis
  • Type beleving Besloten beleving
  • Deelnemers 30
  • Locatie Keulen

Gerelateerde projecten

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl