Personeelsreis Kamplacon

Personeelsreis Kamplacon

Kamplacon steekt het kanaal over

Kamplacon uit Emmeloord wilde met een groep van 80 mensen een weekend naar London. Een groepsreis die was opgebouwd uit een aantal gemeenschappelijke activiteiten maar vooral bestond uit een hoop vrije tijd die iedereen naar eigen gelegenheid kon invullen.

In alle vroegte vertrok de luxe touringcar vanuit Emmeloord naar London. Na een lange zit werd de groep welkom geheten in het Ibis-hotel. MANS Events nam alle zorgen uit handen en zorgde ervoor dat de sleutel gereed klaar lag. Nadat iedereen zich even kon opfrissen, stond er een buffet klaar bij The Theodore Bullfrog met voor ieder wat wils. Het hotel lag op een steenworp afstand van een metrostation en de groep kon in de avond de pubs van de Britse hoofdstad ontdekken.

De volgende ochtend stond er een tour langs de beroemde bezienswaardigheden van de stad op het programma, om na de lunch Buckingham Palace van dichtbij te komen bekijken. In de namiddag en avond was iedereen vrij om te gaan en te staan waar hij wilde. Zo kon er naar hartenlust gewinkeld worden en konden de echte die-hards voor de tweede avond op rij een aantal pints bestellen in de Londonse pubs.

Na een goed ontbijt op de slotochtend, was de reis alweer voorbij en kon de groep zich opmaken voor een lange terugreis naar Emmeloord. Deze terugreis werd in twee etappes gedaan en onderbroken door een chique diner in het Van Der Valk hotel in Antwerpen.

  • Opdrachtgever Kamplacon
  • Gelegenheid Personeelsreis
  • Type beleving Besloten beleving
  • Deelnemers 80
  • Locatie Londen

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl