Topicus Zorg personeelsreis

Topicus Zorg personeelsreis

Personeelsreis Luxemburg

De reis van Topicus Zorg ging dit jaar naar het mooie Luxemburg.

Vrijdagochtend vertrok de enthousiaste groep van zo’n 130 personen vanaf hun bedrijfsadres in Deventer. Onderweg kreeg de groep een heerlijk lunchpakket en mochten ze al gelijk beginnen met een leuke opdracht die onderdeel was de Tablet City Challenge die later in het weekend gespeeld werd. Om de rit een beetje op te breken werd er onderweg ook gestopt bij de Bitburger Brouwerij voor een rondleiding en natuurlijk een biertje. Aan het eind van de middag kwam de groep aan in het hotel en konden ze zich snel opfrissen voor het volgende onderdeel dat op de planning stond: een Walking Dinner. De groep werd voor het voor- en hoofdgerecht verdeeld over 2 kleinere groepen en hartelijk ontvangen bij 2 gezellige locaties. Tussen alle gangen door volgde er een korte wandeling door het mooie stadscentrum en voor het dessert kwam de groep weer samen bij een leuk plekje dat speciaal voor ons open ging: ‘Chocolate House Bonn’. Aan het einde van de ‘Walking Dinner’ kon de groep nog gezellig de stad in of terug gaan naar het hotel.

De volgende dag begon met een heerlijk ontbijtbuffet in het hotel waarbij de eerste toffe activiteit van de dag van start ging: de ‘Tablet City Challenge’. De groep werd verdeeld in teams en aan de hand van leuke opdrachten het centrum in gestuurd. Hierdoor konden ze de stad goed ontdekken. Na de lunch gingen we verder met het keuzeprogramma dat bestond uit; een wijnproeverij met schilderworkshop, expeditie robinson, een extreme klimparcours en mountainbiken en kajakken. Iedereen kon hiervoor vooraf een keuze doorgeven zodat er voor elk wat wils was! Toen het actieve programma was af gelopen, kon de groep lekker uitrusten in hun vrije tijd.

S’avonds verzamelden we in de lobby om vervolgens richting de feestlocatie te gaan. Hier werd eerst een aantal rondes met heerlijke fingerfood geserveerd en toen iedereen voldoende had gegeten werd de feestavond geopend. Tijdens de feestavond was er een open cocktailbar en kon iedereen een gokje wagen bij de casinotafels. Ook liep de illusionist en professioneel zakkenroller Rich Magic rond die je versteld liet staan van zijn kunsten. Zonder dat je het doorhad liep hij ineens weg met je portemonnee, telefoon of zelfs horloge! Gelukkig kwam hij daarna wel weer terug… Natuurlijk kon iedereen ook een leuk plaatje laten schieten bij onze green screen fotograaf voor een mooi aandenken aan deze avond. Na een paar uurtjes sloten de activiteiten, draaide de DJ het volume nog een tikje hoger en verzamelde iedereen zich dansend en springend op de dansvloer om daar nog even echt los te gaan.  

 De volgende ochtend zat (bijna) iedereen weer fris en fruitig aan het ontbijt in het hotel. Hierna was het alweer tijd om uit te checken en vertrok de groep weer met de bus naar Deventer. Onderweg werd er nog gestopt om lekker te gaan lunchen en zo samen deze mooie reis af te sluiten. Hierna werd de reis weer vervolgd en kwam het gezellige weekend tot een eind.

 

  • Opdrachtgever Topicus Zorg
  • Gelegenheid Personeelsreis
  • Type beleving Relatieprogramma
  • Deelnemers 130
  • Locatie Luxemburg

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl