Topicus overheid personeelsreis

Topicus overheid personeelsreis

Personeelsreis Maastricht

Dit jaar is het personeel van Topicus overheid naar de historische stad Maastricht geweest! Met een groep van 40 personen hebben ze de stad mogen verkennen door middel van leuke activiteiten.

De groep is zaterdagochtend vertrokken vanaf de bedrijfsvestiging in Enschede richting het Amrath hotel in Maastricht. Eenmaal aangekomen in Maastricht zijn wij vertrokken met de groep naar de afvaartplek van Rederij Stiphout. Hier begon het middagprogramma met een prachtige rondvaart en een heerlijke lunch, hierna heeft de groep een spannende grottentocht gemaakt onder begeleiding van hilarische gidsen. Aan het eind van deze gezellige middag was het tijd om terug te gaan naar het hotel om vervolgens heerlijk te gaan dineren bij restaurant ‘Momus’. Na het diner was er natuurlijk nog de gelegenheid om het gezellige centrum van Maastricht te ontdekken!

De volgende ochtend begon de dag met een heerlijk ontbijtbuffet in het hotel. Daarna mocht de groep opnieuw de stad verkennen tijdens de spannende Escape City Challenge! Na deze ochtend vol met ontdekkingen en raadsels was het tijd om te gaan lunchen bij Grand Café Maastricht. Na de lunch ging de groep weer met de bus terug naar Enschede. Het was een geslaagd en gezellig weekend!

  • Opdrachtgever Topicus overheid
  • Gelegenheid Personeelsreis
  • Type beleving Relatieprogramma
  • Deelnemers 40
  • Locatie Maastricht

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl