Topicus personeelsreis Groningen

Topicus Groningen

De personeelsreis van Topicus vond dit jaar plaats in de bruisende studentenstad Groningen. Hier kwamen ruim 230 medewerkers tezamen om te ontspannen en te genieten.

‘Sochtends werd de groep opgedeeld en doormiddel van de Tablet Challenge vol met leuke ontdekkingen en ingewikkelde vragen werden ze door de stad geleid. Ook werden er geheime boodschappen van grootte hoogtes ontcijfert vanaf de Martinitoren, waarna deze ook nog werd beklommen. Na deze intensieve activiteiten was het tijd voor de rondleiding bij brouwerij Martinus. Na afloop van de rondleiding was er natuurlijk de mogelijkheid om een paar biertjes te proeven.

‘Savonds werd er in een van de mooiste bezienswaardigheden van Groningen de ‘Der Aa-kerk’ de feestavond gehouden. Deze avond was gezellig aangekleed en had als thema Colourful/Neon. Bij binnenkomst was er een versiertafel waar de groep zich volledig kon aankleden voor het thema van de avond. De avond begon met een heerlijk lopend buffet dat werd gevolgd door de prijsuitreiking. Hierna kon de groep niet alleen een dansje wagen op de neon- dansvloer, maar óók een gokje wagen bij de poker en de blackjack tafels! Er werd de hele avond volop gefeest!

  • Opdrachtgever Topicus
  • Gelegenheid personeelsuitje
  • Type beleving besloten beleving
  • Deelnemers 230
  • Locatie Groningen

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl