Personeelsreis Kindkracht

Personeelsreis Kindkracht

Een dagje Parijs

De zestig personeelsleden van Kindkracht wilden op een unieke manier Parijs ontdekken in één dag.

De touringcar kwam in de ochtend aan in de Franse hoofdstad. De groep werd ontvangen in een authentieke Parijse bistro waar tarte d’orange werd geserveerd, een typisch Franse lekkernij. Het avontuur kon pas echt beginnen tijdens de iPhone Citygame, dit spel zorgde ervoor dat Parijs op een unieke en interactieve manier ontdekt werd.

Na de lunch in een Franse brasserie stond er een keuze activiteit op het programma. De groep kon kiezen tussen een rondleiding aan de wijk Montmartre, een tocht door de stad met een TukTuk en een workshop schilderen bij de Eiffeltoren. In de namiddag kon iedereen zijn tijd naar eigen behoefte invullen.

De dag werd afgesloten met een diner. Verstopt in een klein steegje lag een typisch restaurant in Parijse stijl. De gasten kregen Franse specialiteiten voorgeschoteld en de prachtige zaal, kleurrijke lichtkoepel en prachtige schilderingen op de muur zorgen voor een uniek etentje met ongelofelijk veel stijl en klasse. Na het eten zat de reis naar Parijs er alweer op, het was een schitterende dag in een bruisende stad.

  • Opdrachtgever Kindkracht
  • Gelegenheid Personeelsreis
  • Type beleving Besloten beleving
  • Deelnemers 60
  • Locatie Parijs

Gerelateerde projecten

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl