Incentive reis naar Istanbul

Incentive reis naar Istanbul

Gelegen aan de Bosporus waar Europa en Klein-Azië samenkomen, fungeert Istanbul al sinds de klassieke oudheid als een levendige kruising voor de internationale handel over land en over zee. Als voormalige hoofdstad van het Byzantijnse en Ottomaanse Rijk vliegt het cultureel erfgoed u om de oren in het voormalige Constantinopel. Met imposante bezienswaardigheden zoals de Blauwe Moskee, het Taksimplein, de Aya Sophia en het Topkapi-paleis als bekendste hotspots, kijkt u u de ogen uit!

Maar vergis u niet. Istanbul is meer dan alleen een adembenemende bestemming met een hele rijke historie. Met een inwonertal van 15,5 miljoen inwoners is hedendaagse straatbeeld qua grootstedelijke allure en voorzieningen te vergelijken met moderne Europese metropolen zoals Parijs of London. Slimme keuzes maken om het optimale uit de beperkte tijd van uw incentive-reis te halen. Maar gelukkig kent MANS alle hotspots, voor zowel toeristen als locals.

Om de incentive-reis ook werkelijk als een beloning te laten voelen, kant u met ons als reisleider rekenen op een volledig verzorgd totaaltraject. Wij fixen vervoer, verblijf, versnaperingen en vertier zodat het reisgezelschap alleen nog maar hoeft te genieten van een op maat gemaakte droomreis.

Sfeerimpressie

Activiteiten in Istanbul

Istanbul biedt talloze bijzondere activiteiten. Een greep uit mogelijkheden:

  • Bezoek de Blauwe Moskee
  • Rondvaart op een veerboot
  • Bezoek het Topkapi-Paleis
  • Zie de dans van de Draaiende Derwisjen