Incentive reis naar Italië

Incentive reis naar Italië

De laars van Europa is al sinds jaar en dag een zeer geliefde reisbestemming voor bezoek uit het buitenland. Niet gek ook. Want Italië heeft nagenoeg alles in petto voor de liefhebbers van het goede leven. Toch blijft zo’n organiseren van zo'n groepsreis toch een forse organisatorische kluif. Zeker voor de leek die zelf stiekem ook wel wil ontspannen en genieten tijdens die zuurverdiende incentive-reis.

Met de MANS als groepsreisleider weet je zeker dat alles helemaal goedkomt. In overleg met uw boeken we het allerbeste hotel, stellen we een gevarieerd programma samen, waar iedereen vrolijk van wordt met een goeie balans tussen avonturen beleven en relaxen. Een onvergetelijke reis die volledig voldoet aan jouw totaalplaatje en wensenlijst. Dat is waar we voor gaan.

Gaat uw op een gondel voor de pittoreske grachten van Venetië of glijdt u liever van de piste in Ticino? Met een tourguide door de historische binnenstad van Rome of met een personal shopper op koopjesjacht de winkelstraten van Milaan? Welke bestemming uw voorkeur ook geniet. Lekker weer, lekker eten en blije gezichten van reisgenoten zijn gegarandeerd.

Sfeerimpressie

Activiteiten in Italië

Italië biedt talloze bijzondere activiteiten. Een greep uit mogelijkheden:

  • Vaticaans museum
  • Bezoek aan een Colosseum
  • De toren van Pisa
  • Aquarium of Genoa