nl NLNederlands

Stralend Toscane

Incentive Toscane

Toscane, de parel aan de Middellandse Zee. De bestemming van Italië als je op zoek bent naar ontspanning én cultuur in een fantastische omgeving. Toscane is dé plek als je een dagje aan het strand wilt combineren met een dagje cultuursnuiven. Natuurlijk kun je een weekend of week lang op je ligbedje aan de Middellandse Zee vertoeven, heerlijk, gelijk heb je, maar er zijn genoeg andere dingen te doen daar aan de Italiaanse westkust.

De italiaanse fiets

Zo kunnen we je meenemen naar de Toren van Pisa, geen probleem. Maar we kennen ook de minder bekende – maar minstens zo mooie – plekjes van Toscane. We laten je bijvoorbeeld graag de middeleeuwse stad Siena zien, of we nemen je mee op de fiets door Florence. Op de fiets beleef je namelijk net wat meer van Florence, zo is onze ervaring. Want we fietsen niet op de begane paden. De mooiste kunst hangt in het Galleria degli Uffizi, die gaan we dan ook bekijken! Florence is immers de bakermat van de Renaissance.

“Een geweldige reis met ons team in Toscane. Beklimming van de hoogste toren in San Gimignano en een fietstocht door Florence. Geslapen op een droomlocatie in de Toscaanse heuvels. Het Italiaanse eten en de heerlijke wijnen maakten de reis onvergetelijk.”

- Marcel Rosbergen - Expoints

De rijke keuken

En dan het eten in Toscane, potverdrie, dat is elke dag een groot feest. Van een overheerlijk Italiaans ijsje tot een uitgebreid pastamaal, het lijkt in Toscane allemaal net wat lekkerder te smaken. Maar dat is niet zo gek met een Italiaans zonnetje boven je hoofd, dat maakt alles een stukje lekkerder.

En dat zonnetje schijnt ook op een prachtige omgeving. Ook in het voor- en najaar! Want ook als je niks met strand of cultuur hebt, kun je in Toscane terecht voor een zeer divers aanbod aan natuurschoon. Lekker buiten zijn. Van de eerder genoemde stranden tot de uitgestrekte bergen van de Apennijnen; het is er werkelijk waar schitterend!

 

 

Activiteiten in Toscane

In Toscane is van alles te beleven. Een aantal aanraders:

  • Bezoek aan een agriturismo
  • Bezoek aan één of meerdere wijngaarden
  • Schilderworkshop tussen de wijngaarden
  • Vespa-tour door Florence
  • Bezoek aan de Galleria degli Uffizi, één van de oudste en bekendste kunstmusea ter wereld

Enthousiast over deze Incentive?

Reizen is maatwerk, vul de benodigde gegevens in en je ontvangt binnen 24 uur een reactie van één van onze medewerkers. We zullen dan contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen.

In dit gesprek inventariseren wij de exacte doelstellingen en overige wensen.
Dit kan telefonisch of via teams. We kijken uit naar een fijne samenwerking!

Gerelateerde bestemmingen

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.