nl NLNederlands

Betoverend Marrakesh

Incentive Marrakesh

Marrakesh Zo zit je in het vliegtuig en zo zit je in middenin een sprookje uit Duizend-en-een-nacht. Want dat is Marrakesh; een sprookjesachtige bestemming. Deze bijzondere stad ademt één en al cultuur. De tradities, de architectuur, de bevolking, het is allemaal net wat anders dan dat we hier in het Westen gewend zijn. Anders, maar niet minder mooi. Voor velen is de eerste kennismaking met Marrakesh eentje om nooit te vergeten. Er is genoeg te doen in Marrakesh! Op actief gebied, op cultuur-historisch gebied, maar ook op culinair gebied. Marrakesh is écht voor ieder wat wils. Leiden wij jou straks ook rond door deze mooie Marokkaanse stad?

Souks van Marrakesh

Het oudste gedeelte van de stad, de Medina, is een plek waar je moet zijn geweest als je Marrakesh bezoekt. En we nemen je er ook graag mee naartoe. Van de historische poorten naar de Medina tot de oude Koutoubia Mokskee en de Chrob ou Chouf Fontein. Onze Engelstalige gids neemt je mee door het labyrint van de smalle straatjes van Marrakesh om je zo kennis te laten maken met de tradities en historie van deze prachtige, oude stad. 

Slenter langs de kraampjes waar nog eeuwenoude ambachten worden uitgevoerd en laat je meenemen door de vele geuren en kleuren die je de weg door de stad wijzen. Wat je ruikt en ziet zijn de Souks van Marrakesh, zonder twijfel de meest kleurrijke en levendige markten van Afrika. Een uitstekende plek om te shoppen! De reis door de Souks eindigt op het Djemaa El Fna plein, het populaire plein boordevol entertainment en
straattheater. Duik je daarna het nachtleven van Marrakesh in?

“Je onderdompelen in de marrokaanse cultuur is al een belevenis opzich, koppel daar het totaal andere lanschap en het heerlijke klimaat bij aan en je hebt alle ingredienten voor een perfecte incentive”

- Johan Wessels, Reis leider MANS Travel

Het gebergte van Atlas

En als je even genoeg hebt van de stad, dan zoeken we de rust en het natuurschoon van de uitgestrekte woestijnen op. Met een adembenemende tocht door het Atlasgebergte bijvoorbeeld. Met een 4×4 jeep brengen we je van Marrakesh naar het meest afgelegen bergdorp wat we tegenkomen. Maak kennis met de bewoners die hier al meer dan 5000 jaar leven en ervaar de authenticiteit en gastvrijheid van de bevolking!

De mensen, de cultuur, het zonnige klimaat; het zijn stuk voor stuk goede argumenten om Marrakesh te bezoeken. We hebben het nog helemaal niet gehad over het heerlijke eten, maar dat moet je zelf maar komen proeven! Dat smaakt trouwens extra lekker na een relaxt verblijf aan badhuis Hammam de la Rose!

Activiteiten in Marrakesh

Uw reis wordt geheel naar wens samengesteld, enkele mogelijke activiteiten zijn:

  • 4×4 jeep safari rond het Atlas gebergte
  • Diner met avond-entertainment, zoals buikdansers en vuureters
  • Stadstour onder begeleiding van een gids door Medina
  • Bezoek aan badhuis Hammam de la Rose
  • Buggytocht door de woestijn en een palmenbos

Enthousiast over deze Incentive?

Reizen is maatwerk, vul de benodigde gegevens in en je ontvangt binnen 24 uur een reactie van één van onze medewerkers. We zullen dan contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen.

In dit gesprek inventariseren wij de exacte doelstellingen en overige wensen.
Dit kan telefonisch of via teams. We kijken uit naar een fijne samenwerking!

Gerelateerde bestemmingen

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.