Incentive reis naar Oostenrijk

Incentive reis naar Oostenrijk

De meeste incentive-reizen met bestemming Oostenrijk hebben iets te maken met wintersport. Daar staat het Alpen-land immers ook om bekend. Zorgeloos stoom afblazen glijdend van de piste met een paar ski’s onder de voeten, verzorgt MANS Events al jarenlang voor teams van groot tot klein. Uiteraard inclusief skipas, verblijf, vervoer, vertier en apres ski!

Toch doet u Oostenrijk tekort als u denkt dat hier alleen in de wintermaanden maar wat te beleven valt. Het land is ook in de warmere maanden een uitstekende bestemming voor liefhebbers van een actief programma in de ongerepte woeste natuur die het ideale toneel vormen voor activiteiten zoals survivallen, klimmen, wildwatervaren, abseilen en paraglijden.

Liever een citytrip? Ook dan biedt Oostenrijk opties! Aan het straatbeeld van het prestigieuze Wenen is ook vandaag de dag nog altijd uitstekend te zien dat dit vroeger de hoofdstad van de uitgestrekte dubbelmonarchie Oostenrijk-Hongarije was. Wat u ook kiest. De eindbestemming is binnen een dag met eigen vervoer vanuit Nederland te bereiken. Kwestie van de Duitse Autobahn op rijden en een zuidelijke richting aanhouden. Praktisch!

Sfeerimpressie

Activiteiten in Oostenrijk

Oostenrijk biedt talloze bijzondere activiteiten. Een greep uit mogelijkheden:

  • Bezoek Kasteel Hohenwerfen
  • Dagtrip door de alpen
  • Een ritje met de kabelbaan
  • Beozke aan het museum van Wenen