nl NLNederlands

Kleurrijk Kopenhagen

Incentive Kopenhagen

Een veelzijdige, bruisende stad, waar je met nog geen 2 uur in het vliegtuig al bent. Ideaal voor een korte reis met je collega’s of klanten. Kopenhagen is een stad vol vriendelijke en gastvrije mensen. De Denen staan bekend om hun hoge levensstandaard en positieve kijk op het leven. En dat merk je aan de algehele sfeer in Kopenhagen. Kom er gezellig bij!

Fietsen op z'n Deens

De beste manier om de stad te verkennen is op de fiets. Het is een aangename manier om Kopenhagen te leren kennen. Op deze manier kunnen we je eenvoudig de leukste en interessantste plekjes van de stad laten zien. En met een bezoek aan pretpark Tivoli, Legoland en het circustheater is je weekend al snel volgeboekt.

“Denemarken is een verrassend land om te bezoeken. Dit oude vikingland met zijn vele eilanden is qua natuur zo mooi, dat erin verdwalen geen straf is.”

- Johan Wessels, Reisleider MANS Travel -

Flæskesteg

Maar we maken graag tijd vrij voor de inwendige mens. Want met het eten en drinken in Kopenhagen zit het wel goed. Je vindt er wereldberoemde sterrenrestaurants en de meest smaakvolle bistrootjes van Scandinavië. Of neem gewoon zo’n overheerlijke hotdog uit het vuistje. Daarna nemen we je graag mee naar één van de supergezellige barretjes die Kopenhagen rijk is. Jubel!

Activiteiten in Kopenhagen

In Kopenhagen is van alles te beleven. Een aantal aanraders:

  • Bezoek Den Blå Planet, National Aquarium Denmark
  • Kopenhagen op de fiets
  • Happen in Nyhavn 
  • Tivoli Gardens
  • De Deens Riviera

Enthousiast over deze Incentive?

Reizen is maatwerk, vul de benodigde gegevens in en je ontvangt binnen 24 uur een reactie van één van onze medewerkers. We zullen dan contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen.

In dit gesprek inventariseren wij de exacte doelstellingen en overige wensen.
Dit kan telefonisch of via teams. We kijken uit naar een fijne samenwerking!

Gerelateerde bestemmingen

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.