nl NLNederlands

Rondreis IJsland

Incentive IJsland

Ten noordwesten van het Europese vasteland ligt het prachtige IJsland. Het is het dunst bevolkte land van Europa en dus lopen er maar weinig mensen in de weg bij het bewonderen van het adembenemende landschap. Kraters, vulkanen, watervallen, zwarte stranden, geisers en ijsmeren, je vindt ze allemaal in IJsland. En met een beetje geluk kunnen we zelfs het Noorderlicht aanschouwen!

Wal vissen?

IJsland is bij uitstek geschikt om unieke en bijzondere activiteiten te ondernemen. Activiteiten die je in de rest van Europa gewoonweg niet kúnt doen. IJsland heeft namelijk een uniek landschap en dito klimaat wat deze activiteiten mogelijk maakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sneeuwscootertocht? Met je collega’s op hoge snelheid door het ruige landschap van IJsland racen. Of, op een iets rustiger tempo, een wandeltocht langs de vele geisers die IJsland rijk is. Of zullen we gewoon de boot pakken om walvissen te gaan spotten?

“IJsland is mooi. Prachtig zelfs. Met zijn geisers, kraters, watervallen, zwarte stranden en ijsmeren heeft het aan wildernis en mooie natuur niets te klagen. En met een beetje geluk zie je zelfs het Noorderlicht. Maar ook aan cultuur komt IJsland, en dan met name Reykjavik, niets te kort..”

- Susan Harmeijer, MANS Travel -

Natuur en vuur

De mogelijkheden om je te vermaken in de natuur zijn eindeloos. Maar er is meer dan alleen natuur. Dit land van de Vikingen heeft een rijke historie en unieke cultuur die je nergens anders in Europa vindt. Zo kun je zonder je te vervelen de hele dag in de hoofdstad Reykjavik vermaken. Maar ook als je even helemaal niets wilt doen kom je in IJsland aan je trekken. Ontspannen doen we namelijk in de geothermische verwarmde baden van de Blue Lagoon. Je hebt de hele dag de tijd om heerlijk te ontspannen en te genieten van een drankje in het Lava restaurant. De keuze is aan jou!

En eten dan? Dat laten we je graag proeven in een van de vele moderne en traditionele restaurants die IJsland rijk is. En slapen dan? Daarvoor hebben we een aantal mooie hotels geselecteerd die we je graag laten zien. Kies jij voor IJsland?

Activiteiten in IJsland

Een incentive reis naar IJsland is een combinatie van cultuursnuiven, ontspanning, actieve tochten en het bewonderen van de natuur. De reis wordt geheel naar wens samengesteld, enkele mogelijke activiteiten zijn:

  • Walvissen spotten
  • Bezoek aan de Golden Circle
  • Noorderlicht tour
  • Relaxen in de natuurlijke spa ‘Blue Lagoon’
  • Per ATV naar de vulkaan Vestmannaeyjar

Enthousiast over deze Incentive?

Reizen is maatwerk, vul de benodigde gegevens in en je ontvangt binnen 24 uur een reactie van één van onze medewerkers. We zullen dan contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen.

In dit gesprek inventariseren wij de exacte doelstellingen en overige wensen.
Dit kan telefonisch of via teams. We kijken uit naar een fijne samenwerking!

Gerelateerde bestemmingen

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.