nl NLNederlands

Incentive reis naar Spanje

Incentive reis naar Spanje

OntSpanje in het overheerlijke Spanje. Wilt u uw incentive-reis een beloning voor het hele gezelschap maken? Boek dan MANS als reisleider. Dan stellen we een superfijne groepstrip samen die aan alle behoeften voldoet. Als wij alle organisatielasten voor onze rekening nemen, kan pas echt optimaal genoten worden van de lusten die dit prachtige land te bieden heeft.

Geen land op aarde ontvangt zoveel toeristen als het gastvrije Spanje. Zo gek is dat ook niet. Met een heerlijk warm Middellandse Zeeklimaat, de talloze cultuurhistorische huzarenstukjes, de appetijtelijkste tapas op iedere straathoek, fantastische steden en mooiste stranden, doet u het land met een ‘reis naar Spanje’ eigenlijk flink te kort. Zeker als u geen tijd hebt voor een maandenlange rondreis.

Voor we beginnen met boeken, plannen en vooruitblikken, willen we dolgraag weten welke elementen absoluut niet mogen ontbreken aan uw ideale groepsreis op maat. Gaat u voor een adembenemende culturele citytrip naar Barcelona, prefereert u de verrassende avonturen in het stadshart van Sevilla of wilt u compleet iets anders? Laat maar weten. Wij denken graag mee!

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.