nl NLNederlands

Indrukwekkend Ibiza

Incentive Ibiza

Want dat is Ibiza: indrukwekkend! Een weekendje of weekje op dit grandioze eiland in de Middellandse Zee zorgt ervoor dat je fris, fruitig en vol goede moed er weer tegenaan kunt. Dus laat die sleur achter je en geniet samen met je collega’s van de zon, zee en strand van dit schitterende Spaanse eiland.

Dromerige Hippies

Maar Ibiza heeft meer te bieden dan alleen dat. Ibiza staat vooral bekend als feesteiland. Klopt ook wel, want je kunt daar het klokje rond feesten. Maar Ibiza is zoveel meer dan dat, zoveel veelzijdiger. Want naast het bruisende nachtleven vind je op dit hippie-eiland in de Balearen ook die dromerige plekjes aan de zee, ver weg van de massa. Zo laten we je graag Cala d’ en Serra en Cala Llentia zien, 2 strandjes die gemaakt zijn om lekker weg te dromen. Met een ijskoude cocktail in je hand en je voeten stevig in het zand, geniet je van de prachtige ondergaande zon. Dat is nog eens een lekkere setting voor je vrijmibo. Zie je jezelf al zitten met je collega’s?

“Veel mensen denken bij Ibiza alleen maar aan feesten, maar dan doe je dit eiland echt tekort. De natuur is er prachtig, je kunt er heel actief zijn en de dromerige vibe is er echt een van tot rust komen.”

- Johan Wessels, Reis begeleider -

Natuurlijk Ibiza

Bourgondisch genieten, zullen we maar zeggen. Maar de hele week op het strand zitten is zonde. Er is zoveel meer te zien en te doen op het eiland. Zo kunnen we het eiland offroad verkennen per quad of 4×4. Of we wandelen door het historische centrum van Ibiza-Stad, welke door UNESCO als werelderfgoed is bestempeld. Je kunt er fantastisch shoppen, eten, drinken en inderdaad; tot de late uurtjes dansen in een van de vele clubs die de stad rijk is.

De natuurliefhebber komt ook niets te kort. Dat Ibiza is omgeven door prachtige stranden kun je wel raden. Maar je vindt er ook glooiende, groene heuvels in het noorden en natuurgebieden met zoutvlaktes in het Zuiden. In het Oosten vind je mooie bossen waar je heerlijk kunt wandelen of mountainbiken. Kortom; Ibiza biedt een unieke kans om het team te belonen, de banden te versterken en de motivatie te verhogen. Het eiland biedt een scala aan activiteiten en ervaringen die perfect zijn voor een combinatie tussen teambuilding en ontspanning!

Activiteiten op Ibiza

Ibiza biedt talloze bijzondere activiteiten. Een greep uit mogelijkheden:

  • Yoga experience op het strand
  • (Proef)duiken in de wateren rond Ibiza
  • Bezoek aan Ibiza stad
  • Vaartocht met catamaran (sunset cruise)
  • Eiland verkennen per scooter

Enthousiast over deze Incentive?

Reizen is maatwerk, vul de benodigde gegevens in en je ontvangt binnen 24 uur een reactie van één van onze medewerkers. We zullen dan contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen.

In dit gesprek inventariseren wij de exacte doelstellingen en overige wensen.
Dit kan telefonisch of via teams. We kijken uit naar een fijne samenwerking!

Gerelateerde bestemmingen

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.