Incentive reis naar Toscane

Incentive reis naar Toscane

Toscane, de parel aan de Middellandse Zee. De bestemming van Italië als je op zoek bent naar ontspanning én cultuur in een fantastische omgeving. Toscane is dé plek als je een dagje aan het strand wilt combineren met een dagje cultuursnuiven. Natuurlijk kun je een weekend of week lang op je ligbedje aan de Middellandse Zee vertoeven, heerlijk, gelijk heb je, maar er zijn genoeg andere dingen te doen daar aan de Italiaanse westkust.

Zo kunnen we je meenemen naar de Toren van Pisa, geen probleem. Maar we kennen ook de minder bekende – maar minstens zo mooie – plekjes van Toscane. We laten je bijvoorbeeld graag de middeleeuwse stad Siena zien, of we nemen je mee op de fiets door Florence. Op de fiets beleef je namelijk net wat meer van Florence, zo is onze ervaring. Want we fietsen niet op de begane paden. De mooiste kunst hangt in het Galleria degli Uffizi, die gaan we dan ook bekijken! Florence is immers de bakermat van de Renaissance.

blank

En dan het eten in Toscane, potverdrie, dat is elke dag een groot feest. Van een overheerlijk Italiaans ijsje tot een uitgebreid pastamaal, het lijkt in Toscane allemaal net wat lekkerder te smaken. Maar dat is niet zo gek met een Italiaans zonnetje boven je hoofd, dat maakt alles een stukje lekkerder.

En dat zonnetje schijnt ook op een prachtige omgeving. Ook in het voor- en najaar! Want zelfs als je niks met strand of cultuur hebt, kun je in Toscane terecht voor een zeer divers aanbod aan natuurschoon. Lekker buiten zijn. Van de eerder genoemde stranden tot de uitgestrekte bergen van de Apennijnen; het is er werkelijk waar schitterend!

Wil jij je personeel bedanken voor een behaalde prestatie? Of wil je er gewoon even tussenuit met je team? Je hebt het verdiend! Wij maken er graag een onvergetelijke reis van voor jou en je reisgezelschap. We regelen, we ontzorgen, we vermaken. Neem gerust contact met ons op als je nieuwsgierig bent geworden naar wat er allemaal mogelijk is. Toscane, here we come!

Sfeerimpressie

Activiteiten in Toscane

In Toscane is van alles te beleven. Een aantal aanraders:

  • Bezoek aan een agriturismo
  • Bezoek aan één of meerdere wijngaarden
  • Schilderworkshop tussen de wijngaarden
  • Vespa-tour door Florence
  • Bezoek aan de Galleria degli Uffizi, één van de oudste en bekendste kunstmusea ter wereld

Onze werkwijze

Hoe wij te werk gaan? We lichten dat graag even toe.

Inventarisatie

Nadat we je aanvraag voor de reis hebben ontvangen gaan wij het een en ander in kaart brengen. Allereerst inventariseren we jullie wensen. Aan de hand daarvan komen wij met een passend voorstel. Hierin staat alles vermeld wat er nodig is om tot een succesvol personeelsreis te komen. Uitnodigingen, reis & verblijf, hotel of toch iets anders, eten & drinken, kosten, tickets, activiteiten, noem allemaal maar op. En dat alles op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Past het voorstel onverhoopt niet? Dan passen wij ‘m aan totdat deze wel past!

Organisatie

Wanneer je akkoord gaat met de offerte checken wij bij onze leveranciers en partners of zij beschikbaar zijn. Zo niet, dan komen we daarop terug met een geschikt alternatief. Dit doen we in goed overleg met jullie. Ook zullen we samen bespreken in hoeverre jullie gebruik willen maken van onze betrokken reisbegeleider(s). We maken een draaiboek en bekijken samen hoe we de diverse eet- en dieetwensen gedurende de reis in kaart brengen. Dit kan via een speciale aanmeldwebsite of een door ons aangeleverde Excel-sheet. Is alles helder, dan lopen we het complete draaiboek nog een keer na en bespreken we de laatste details.

Coördinatie

Laat dat maar ons over. Met onze ervaren begeleiders hoeft u nergens naar om te kijken. Voor jullie is het slechts een kwestie van genieten.

Evaluatie

Wij zijn natuurlijk nieuwsgierig naar hoe jullie de reis hebben ervaren en of er nog op- en/of aanmerkingen zijn. We horen het graag!