nl NLNederlands

Luxe in Luxemburg

Personeelsreis Luxemburg

Qua oppervlak stelt Luxemburg niet zoveel voor, qua inhoud des temeer! Luxemburg is een levendige en vrolijke stad, met dito inwoners. Het krioelt er ook van de musea, theaters en schouwburgen. En dan heb je ook nog diverse broeinesten van creativiteit waar kunstenaars samen komen om de stad nóg boeiender te maken. Luxemburg leeft! Kom het meebeleven!

Dynamisch

Zoals gezegd is Luxemburg niet gigantisch, maar daardoor niet minder multicultureel. Met de 150 verschillende nationaliteiten die daar bivakkeren hoor je op elke hoek van de straat wel een andere taal. Dynamisch is Luxemburg ook, mede door het hoogteverschil, deze is groot in de stad, maar dat maakt Luxemburg ook zo mooi en uniek. Het is écht een gezellige, oude stad om het hele weekend doorheen te slenteren. Het volledige centrum van Luxemburg is zelfs UNESCO-werelderfgoed. Laat je op elk niveau verrassen!

“Dankzij de uitstekende samenwerking tussen de personeelsvereniging van DRV Accountants en Adviseurs vestiging Goes en het personeel (en de begeleiding) van MANS Events heeft ervoor gezorgd dat ca 120 personen een geweldige 2-daagse reis naar Luxemburg hebben gehad. Petje af en super bedankt!.”

- DRV Accountants en Adviseurs -

Kazematten

Ook op culinair niveau. En dat is goed te behappen in Luxemburg, want alles ligt lekker dicht bij elkaar. De vele restaurants, cafés en bars kun je al wandelend door de stad in alle rust ontdekken. Ontdek meteen de kazematten, de uit rotsen gehouwen omlopen, de winkels en musea en de vele groene plekjes die de stad rijk is!

MANS Events stelt een programma samen dat op het lijf van jouw bedrijf geschreven is. We horen graag van je wat het doel van je personeelsreis is, zodat wij er een passend programma omheen kunnen bouwen. Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder.

Activiteiten in Luxemburg

In Luxemburg is van alles te beleven. Een aantal aanraders:

  • Wijnproeverij met schilderworkshop
  • Escape city challenge
  • Citytour
  • Mountainbiken of kajakken

Enthousiast over deze Incentive?

Reizen is maatwerk, vul de benodigde gegevens in en je ontvangt binnen 24 uur een reactie van één van onze medewerkers. We zullen dan contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen.

In dit gesprek inventariseren wij de exacte doelstellingen en overige wensen.
Dit kan telefonisch of via teams. We kijken uit naar een fijne samenwerking!

Gerelateerde bestemmingen

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.